Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Радио “Микс” облече абитуриентка



29 Март 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

Радио “Микс” подари тоалет за бала на една бургаска абитуриентка. С рокля и обувки, осигурени от медията, на своя бал ще отиде Светла Тодорова от Рудник. Тя завършва с отличен успех ГЧЕ “Васил Левски” в Бургас и вече се готви за кандидат- студентски изпити. Мечтата на зрелостничката е да стане икономист.  

“Благодаря на радио Микс, че ми подари самочувствие за абитуриентската вечер”-  каза от радио ефира младата дама. Тя си е избрала дълга кафява рокля от коприна и дантела и обувки в тон. Тоалетът ще пътува заедно с нея за Мармарис, където ще бъде абитуриентския бал на руската гимназия.

С този жест медията стартира тазгодишната си кампания “Стани абитуриент на Радио Микс”, в която може да се включи всеки. До майските празници приятели, съученици, родители, баби и лели може да номинират един завършващ. Те трябва да убедят радио екипа, че именно техният кандидат заслужава да получи голямата награда. Абитуриентът на Радио “Микс” ще се появи на бала като холивудска звезда с последен модел на луксозен “Мерцедес”.   



Прочетено: 3781 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Коледен базар в Париж от Бутик Флора Бургас 2009 Ботева Фен Казан за топло Етнографски музей Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Фрагмент от сграда в Бургас Черноморец Бургас рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development