Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Колегите на Борислав от Биг Брадър 3 се разголиха благотворително



08 Октомври 2006, Неделя


Автор: Burgas Info



Колеги на ръгбиста Борислав, участник в Биг Брадър 3,от френския национален отбор по ръгби, играещи в парижкия клуб “Стад франсе”, позираха за традиционния гол календар, издание 2007 година.

Играчите позират разголени в провокативни пози, като приходите от продажбите отиват за благотворителност. Средствата от тазгодишния календар са предназначени в помощ на деца-аутисти, които искат да се занимават със спорт.

Първият подобен календар с разголени до “горещо” ръгбисти излезе през 2004 г. и се превърна в истински хит.

Въпреки критиките, че позите, в които позират здравите мъжаги, има хомосексуални намеци, спортната общност във Франция, федерацията по ръгби и редица обществени и благотворителните организации приветстваха горещо начинанието.

Успехът на календара, наречен “Боговете на стадиона”, бе толкова феноменален, че започна да излиза всяка година в тираж над 200 000 копия.

Миналата година специален разголен гост бе нападателят на Ливърпул Джибрил Сисе.

В издание 2007 г. на “Боговете на стадиона” позират най- ярките (и яките) звезди на ръгбито във Франция, сред които Жофроа Месина и Жулиен Ариа.

Темата на календара е “Денят на мача” и снимките са правени на всички места, на които се намират ръгбистите през въпросния ден - хотела, съблекалните, на терена. Естествено на всички фотоси момчетата са разголени.

Арт фотографиите са дело на Мариано Виванко, който тази година засне скандалната реклама за Долче и Габана с няколко топ италиански футболисти, позиращи полуголи.

В календара за 2007 г. са включени 65 черно-бели фотографии, а цената е 28 евро и може да се купи от официалната страница на клуба.

Въпреки че Борислав не играе в този френски клуб, играещият в Марсилия български ръгбист-здравеняк може и да бъде поканен да позира в календара за следващата година, ако успее да спечели Биг Брадър 3 - тоест ако стане достатъчно известен.



Прочетено: 3032 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кавказка иглика Финансова помощ за бедните Бодил край Ясна поляна Залив край Созопол Пристанище Приморско Есен Мой хороший знакомый из Бургаса булка от Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Цвят на череша с пчели камини
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development