Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Порно и побой между български ученици в интернет



30 Септември 2006, Събота


Автор: Burgas Info



Над 20 видеозаписа на насилие между непълнолетни момичета, повечето заснети в столични училища, както и файлове с порнографско съдържание с деца са били открити при репортерска проверка в два български интернет сайта, съобщи БНР.
Записите, заснети с мобилни телефони, са качени на сайтовете през последните няколко месеца и са сред най-често посещаваните. За скандалните кадри вече са сезирани направление "Компютърни престъпления" в ГДБОП и Агенцията за закрила на детето.
На видеозаписите се вижда как момичета на 15 и 16 години от различни училища разрешават споровете си с удари, скубане на коси или ритници. По-голямата част от записите са направени в дворовете или около училищата, като един от файловете е заснет в коридор на неизвестно учебно заведение. Сред училищата, които са станали зона на насилие между непълнолетни, е 68-о училище в "Дружба 2", както и професионалната гимназия за транспорт и енергетика "Хенри Форд". Има заснет бой между момичета и в 3-то училище в Захарна Фабрика.
От кадрите се вижда как докато няколко момичета се бият, двойно по-голям брой техни съученици наблюдават и заснемат случващото се с мобилните си телефони. На нито един от кадрите не се вижда присъствието на учител или охранител на училище.
Филмчетата са заснети тази година и са качени в два български интернет сайта: "Data.bg" и "VBbox7", вероятно от близки на участниците в сбиванията, като кадрите на насилие между непълнолетни са сред най-гледаните.
Освен тях в личните файлове на потребител на тези два сайта могат да се открият записи, отново от мобилен телефон, на сексуални сцени, в които участниците нямат навършени 18 години. Повечето от порнографските записи са заснети със знанието на участващите в тях момичета и момчета.


Прочетено: 7712 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Професиоанални Американски Кокили за Строители Щрауси край Грудово Менструална чашка MeLuna така е по-добре Странджа през есента моят изгрев Машините на Леонардо МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 Градините на Версай от Бутик Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development