Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Салма Хайек отрече да притежава $100 милиона



23 Юли 2006, Неделя


Автор: Burgas Info



Мексиканската кино звезда Салма Хайек нарече глупост слуховете, че притежава богатство на стойност 100 милиона долара и допълни, че ако ги има, ще ги използва за помощ на бедните, съобщи Ройтерс.
Местни медии в Мексико и Южна Америка обявиха, че номинираната за Оскар актриса е поставена от списание Fortune на второ място в класация на най-богатите латиноамериканци в Холивуд.

Според медиите, Хайек притежава почти толкова, колкото и дивата Дженифър Лопез.

„Това е огромна лъжа. И е много, много далече от истината. Нямам такива пари“, заяви актрисата пред Ройтерс, след като прочела статия в мексиканския всекидневник El Universal за класация на „Латино милионери“ в САЩ.

„Някой ми я изпрати и аз много се смях. Малко прилича на шега. Очевидно е, че никога не съм печелила 100 милиона долара и дори и не искам“, каза тя в телефонно интервю от дома си в Лос Анджелис.

Говорител на Fortune пък заяви, че не знае списанието да е публикувало такава класация. „Със сигурност не сме я правили ние. Явно някой просто е миксирал разни факти“, каза той.

39-годишната Хайек, която е бивша звезда от супер известна мексиканска сапунена опера, прелъсти Холивуд през 1995 година, когато застана редом до Антонио Бандерас във филма „Десперадо“.

Актрисата определено не е известна с участие във високобюджетни продукции. Тя е дъщеря на ливански бизнесмен и мексиканска оперна певица и е една от най-популярните мексикански личности.

„Ако имах 100 милиона, щях да се оттегля и да правя повече алтруистични неща, отколкото имам възможност в момента. Бих отворила центрове за консултация на жени, жертви на насилие в Мексико. Бих правила и много други неща“, каза известната с пищната си фигура звезда.


Тя бе номинирана за Оскар през 2002 година за страстната си роля, пресъздаваща мексиканската художничка Фрида Кало, която е изкарала по-голямата част от живота си в гипсово корито, докато съпругът й се забавлявал с други жени.



Прочетено: 3012 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
оферта заем Ето го Немо Pepi Стилът на знаменитостите Първа копка Жълтурче Международен Семинар на фризьорите София Кайро 7 Арменската черква Сурп Хач pepi козунак
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development