Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
"Изгрев"

Курортен комплекс „Чифлик“ се намира по най-горното поречие на река Бели Осъм на територията на община Троян. Ландшафтът е изключително живописен, с алпийски характер. Тук се намират природните забележителности, част от Национален парк “Централен Балкан”: “Козя стена” с прочутия цъфтящ тук еделвайс, седловините “Кашка” и “Маркова ливада”, скалните феномени “Ушите”, “Съдраната стена”, “Рогачеви камъни”, ервозионните котли на Камачарска река и други.
Всички те са интересни и желани обекти за туристически походи на хората, обичащи планината. Тук също има и термален извор с гореща минерална вода 50°, която има ценни лечебни качества.
Предлагаме 10 панорамни двойни стаи с тераси. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел с душ, wifi и кабелна телевизия.
За гостуващите имаме 4 апартамента, които са с преходни помещения и разполагат със спалня и разтегателно канапе. Естествено, във всеки апартамент има телевизор и WIFI.
Може да ви настаним в две самостоятелни бунгала, с по две спални всяко. Разполагат със самостоятелен санитарен възел с душ и кабелна телевизия, оборудвани са с климатици.
Бунгалата имат вътрешен двор с изглед към планината.

Хотела се намира в
Чифлик

Тип на хотела
В планина

Категория на хотела
без категория

Уебсайт
http://chiflikaizgrev.weebly.com/

За контакти с хотела
Телефон: 0879255064
e-mail: chiflikaizgrev@abv.bg
Адрес: с. Чифлик, община Троян, област Ловеч
Населено място: Чифлик


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Водорасли Аквасорс къща на 20км от бргас Странджа, старите дървета Бургаска къша В Несебър Кокили за Строители Конкурс прическа Бургас 2009 Извор на Марина река бургаска среща Йордановден 2011, Бургас - от Тина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development